kabijakan privasi

Inpo naon urang kumpulkeun?

Kami ngumpulkeun inpormasi ti anjeun nalika anjeun ngadaptar dina situs kami, ngalanggan newsletter kami atanapi ngeusian formulir. Sakur data anu urang pénta anu henteu diperyogikeun bakal dieusian sakumaha sukarela atanapi opsional. Nalika mesen atanapi ngadaptar dina situs kami, sakumaha pantes, anjeun tiasa dipenta pikeun nuliskeun: nami, alamat e-mail atanapi nomer telepon anjeun. Anjeun tiasa, kumaha ogé, didatangan situs kami sacara anonim.

Naon ieu kami nganggo inpormasi anjeun?

Salah sahiji inpormasi anu kami kumpulkeun ti anjeun tiasa dianggo ku salah sahiji cara ieu: Pikeun ngirim email berkala atanapi ngadamel akun pangguna dina halaman wéb ieu. Alamat email anu anjeun nyayogikeun pikeun ngolah pesanan tiasa dianggo pikeun ngirimkeun inpormasi sareng pembaruan anu aya hubunganana sareng pamundut anjeun atanapi nyungkeun, salian ti nampi berita perusahaan, update, promosi, produk atanapi jasa jasa anu aya hubunganana, sareng sajabana Catetan: Upami iraha waé anjeun hoyong lirén tina nampi email anu bakal datang, kami kalebet pitunjuk langganan lengkep dina handapeun unggal email.

Kumaha urang ngajaga inpormasi anjeun?

Kami nerapkeun sababaraha jinis kaamanan pikeun ngajaga kaamanan inpormasi pribadi anjeun nalika anjeun ngasupkeun, ngirim, atanapi ngakses inpormasi pribadi anjeun. Ukuran kaamanan ieu kalebet: diréktori dilindungi sandi sareng basis data pikeun ngajagaan inpormasi anjeun. Kami nawiskeun panggunaan sérver anu aman. Sadaya inpormasi sénsitip / kiridit anu disayogikeun dikirimkeun ngalangkungan téknologi Secure Socket Layer (SSL) teras dienkripsi kana basis data panyadia gateway Payment kami ngan ukur tiasa diaksés ku anu diidinan ku hak aksés khusus pikeun sistem sapertos kitu, sareng diperyogikeun supaya inpormasi rahasia. Saatos transaksi, inpormasi pribadi anjeun (kartu kiridit, nomer jaminan sosial, kauangan, sareng sajabana) moal disimpen dina sérver kami.

Ulah ieu kami nganggo cookies?

Kami henteu nganggo cookies.

Urang nyingkab informasi wae ka pihak luar?

Kami henteu ngajual, dagang, atanapi henteu ngalihkeun inpormasi anu diidentifikasi pribadi ka pihak luar. Ieu henteu kalebet pihak katilu anu dipercaya anu ngabantosan kami dina ngoperasikeun halaman wéb, ngalaksanakeun bisnis kami, atanapi ngalayanan anjeun, salami pihak-pihak éta satuju ngajaga inpormasi ieu rahasia. Kami ogé tiasa ngaleupaskeun inpormasi anjeun nalika kami yakin pelepasan cocog pikeun patuh kana hukum, ngalaksanakeun kawijakan situs kami, atanapi ngajagi hak, milik, atanapi kaamanan batur atanapi batur. Nanging, inpormasi pengunjung anu henteu dikenal sacara pribadi tiasa disayogikeun ka pihak sanés pikeun pamasaran, iklan, atanapi kagunaan sanés.

Protection California Online Privasi Act minuhan

Kusabab urang ngahargaan privasi anjeun, kami nyandak pancegahan anu diperlukeun pikeun patuh kana California Online Privacy Protection Act. Kami, ku alatan éta, moal nyebarkeun inpormasi pribadi anjeun ka pihak luar tanpa idin anjeun. Salaku bagian tina Undang-Undang Perlindungan Privasi Online California, sadaya pangguna tina situs kami tiasa ngadamel parobihan inpormasi na iraha waé ku cara lebet kana panel kontrolna sareng buka bagian 'Édit Profil' dina halaman wéb kami.

Patuh Perlindungan Privasi Online Anak

Kami sasuai jeung sarat tina COPPA (Undang-Undang Perlindungan Privasi Online Anak), kami henteu ngempelkeun inpormasi ti saha waé di handapeun umur 13 taun. Halaman wéb, produk, sareng jasa kami sadayana diarahkeun ka jalma anu umurna sahanteuna 13 taun atanapi langkung.

Bisa-spam minuhan

Kami parantos nyandak léngkah-léngkah anu diperyogikeun pikeun mastikeun yén kami patuh kana CAN-SPAM Act 2003 ku henteu ngirimkeun inpormasi anu nyasabkeun.

Sarat jeung Kaayaan

Punten ogé didatangan bagian Sarat jeung Kaayaan kami anu netepkeun panggunaan, bantahan, sareng batasan tanggung jawab ngatur panggunaan halaman wéb kami di http://AreaDonline.com

idin Anjeun

Ku migunakeun loka urang, maneh idin ka kawijakan privasi urang.

Parobahan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan kami

Upami urang mutuskeun ngarobih kabijakan privasi kami, kami bakal ngirim parobahanana dina halaman ieu, sareng / atanapi ngapdet tanggal modifikasi Kebijakan Privasi di handap ieu. Parobihan kabijakan ngan ukur diterapkeun pikeun inpormasi anu dikumpulkeun saatos tanggal perobihan na. Kawijakan ieu terakhir dirobih dina 23 Maret 2016

Ikrar Palanggan Privasi

Kami janji ka anjeun, palanggan kami, yén kami parantos ngusahakeun upaya pikeun nyandak kabijakan privasi kami saluyu sareng undang-undang sareng inisiatip privasi penting ieu:

  • Komisi Perdagangan Federal
  • UU Perlindungan Privasi Online FairCalifornia
  • Undang-undang Perlindungan Privasi Online Barudak
  • Aliansi Privasi
  • Ngadalikeun Serangan ngeunaan pornografi Non-Dipénta Sarat Pamaréntah
  • Syarat Privasi Penjaga Amanah

Alamat surat

Kantor D Dinas Penanggulangan Bencana 
500 W. Bonita Ave.
Suite 5 
San Dimas, CA 91773 
Kantor: 909-394-3399

[email dijaga]

Nalika Urang Tiasa Ngabantosan?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi et leo condimentum, mollis velit interdum, congue quam.