Politika e Privatësisë

Çfarë informacioni mbledhim nuk kemi?

Ne mbledhim informacion nga ju kur regjistroheni në faqen tonë, regjistroheni në gazetën tonë ose plotësoni një formular. Çdo e dhënë që ne kërkojmë dhe nuk kërkohet do të specifikohet si vullnetare ose fakultative. Kur porosisni ose regjistroheni në faqen tonë, sipas rastit, mund t'ju kërkohet të shkruani: emrin, adresën e postës elektronike ose numrin e telefonit. Megjithatë, mund të vizitoni faqen tonë në mënyrë anonime.

Çfarë bëjmë ne përdorim informacionin tuaj për të?

Çdo informacion që ne mbledhim nga ju mund të përdoret në një nga mënyrat e mëposhtme: Për të dërguar email-e periodike ose për të krijuar një llogari përdoruesi në këtë faqe në internet. Adresa e postës elektronike që jepni për përpunimin e porosisë mund të përdoret për t'ju dërguar informacione dhe azhurnime që kanë të bëjnë me porosinë ose kërkesën tuaj, përveç marrjes së lajmeve të rastit të kompanisë, azhurnimeve, promovimeve, informacionit të lidhur me produktin ose shërbimin, etj. Shënim: Nëse në ndonjë kohë ju dëshironi të çabonoheni nga marrja e postave elektronike në të ardhmen, ne përfshijmë udhëzime të hollësishme të çabonimit në fund të çdo emaili.

Si nuk kemi mbrojtur informatat tuaja?

Ne zbatojmë një sërë masash sigurie për të ruajtur sigurinë e informacionit tuaj personal kur futni, dorëzoni ose përdorni informacionin tuaj personal. Këto masa sigurie përfshijnë: direktori dhe baza të dhënash të mbrojtura me fjalëkalim për të ruajtur informacionin tuaj. Ne ofrojmë përdorimin e një serveri të sigurt. I gjithë informacioni i ndjeshëm / kreditor i furnizuar transmetohet përmes teknologjisë Secure Socket Layer (SSL) dhe më pas kriptohet në bazën e të dhënave të ofruesve të portës së Pagesave vetëm për t'u mundësuar nga ata të autorizuar me të drejta speciale të hyrjes në sisteme të tilla dhe kërkohet që ta mbajnë informacionin konfidencial. Pas një transaksioni, informacioni juaj privat (kartat e kreditit, numrat e sigurimeve shoqërore, financat, etj.) Nuk do të ruhen në serverat tanë.

A kemi përdorim cookies?

Ne nuk përdorim cookies.

A kemi të zbulojë çdo informacion për partitë jashtë?

Ne nuk shesim, tregtojmë, ose transferojmë ndryshe te palët e huaja informacionin tuaj personal të identifikueshëm. Kjo nuk përfshin palë të treta të besuara që na ndihmojnë në funksionimin e faqes sonë të internetit, kryerjen e biznesit tonë ose shërbimin tuaj, për sa kohë që ato palë bien dakord ta mbajnë këtë informacion konfidencial. Ne gjithashtu mund të lëshojmë informacionin tuaj kur besojmë se lirimi është i përshtatshëm për të qenë në përputhje me ligjin, për të zbatuar politikat tona të faqes ose për të mbrojtur të drejtat, pronën ose sigurinë tonë apo të të tjerëve. Sidoqoftë, informacioni i identifikueshëm jo personal i vizitorëve mund t'u sigurohet palëve të tjera për marketing, reklamim ose përdorime të tjera.

California Online Privacy Mbrojtjen Akti Pajtueshmërisë

Për shkak se ne vlerësojmë privatësinë tuaj, ne kemi marrë masat e nevojshme paraprake që të jemi në përputhje me Aktin e Mbrojtjes së Privatësisë në Online California. Prandaj, ne nuk do të shpërndajmë informacionin tuaj personal te palët e jashtme pa pëlqimin tuaj. Si pjesë e Aktit të Mbrojtjes së Privatësisë në Online California, të gjithë përdoruesit e faqes sonë mund të bëjnë ndonjë ndryshim në informacionin e tyre në çdo kohë duke hyrë në panelin e tyre të kontrollit dhe duke shkuar në seksionin "Redakto Profilin" në faqen tonë të internetit.

Përmbushja e Aktit të Mbrojtjes së Privatësisë së Fëmijëve në Internet

Ne jemi në përputhje me kërkesat e COPPA (Akti për Mbrojtjen e Privatësisë në Fëmijë Online), ne nuk mbledhim asnjë informacion nga askush nën 13 vjeç. Uebfaqja, produktet dhe shërbimet tona janë të gjitha të drejtuara për njerëzit që janë të paktën 13 vjeç ose më të vjetër.

Pajtueshmëria CAN-SPAM

Ne kemi ndërmarrë hapat e nevojshëm për të siguruar që jemi në përputhje me Aktin CAN-SPAM të vitit 2003 duke mos dërguar kurrë informacione mashtruese.

Termat dhe Kushtet

Ju lutemi vizitoni gjithashtu seksionin tonë të Kushteve dhe Kushteve duke vendosur përdorimin, mohimet dhe kufizimet e përgjegjësisë që rregullojnë përdorimin e faqes sonë të internetit në http://AreaDonline.com

Pëlqimi tuaj

Duke përdorur faqen tonë, ju pranoni politikat tona të privatësisë.

Ndryshimet në Privacy Policy tonë

Nëse vendosim të ndryshojmë politikën tonë të privatësisë, ne do t'i postojmë ato ndryshime në këtë faqe dhe / ose azhurnojmë datën e modifikimit të Politikës së Privatësisë më poshtë. Ndryshimet e politikave do të zbatohen vetëm për informacionin e mbledhur pas datës së ndryshimit. Kjo politikë është modifikuar për herë të fundit në 23 Mars 2016

Politika e privatësisë Betimi i klientit

Ne ju premtojmë juve, klientit tonë, se kemi bërë një përpjekje të përkushtuar për ta sjellë politikën tonë të privatësisë në përputhje me ligjet dhe iniciativat e rëndësishme të privatësisë në vijim:

  • Komisioni Federal i Tregtisë
  • Akti i Mbrojtjes së Privatësisë Online FairCalifornia
  • Akti për Mbrojtjen e Privatësisë në Fëmijë Online
  • Aleanca e Privatësisë
  • Kontrolli i Aktit të Sulmimit të Pornografisë së Pakërkuar dhe Tregut
  • Kërkesat e privatësisë së Gardës së Mirëbesimit

mailing Adresa

Zona D Zyra e Menaxhimit të Fatkeqësive 
Rruga 500 W. Bonita
Suite 5 
San Dimas, CA 91773 
Zyra: 909-394-3399

[email mbrojtur]

Kur mund të ndihmojmë?

Lorem ipsum dolor ulet amet, elit konsekuatuar adipiscing. Morbi et leo condimentum, mollis velit interdum, kongreg quam.