Приватност

Кои информации ги собираме?

Ние собираме информации од вас кога ќе се регистрирате на нашата страница, се претплатите на нашиот билтен или пополнувате формулар. Сите податоци што ги бараме и не се потребни, ќе бидат наведени како доброволни или опционални. Кога нарачувате или регистрирате на нашата страница, како што е соодветно, може да биде побарано да ги внесете вашите: име, адреса за е-пошта или телефонски број. Сепак, може да ја посетите нашата страница анонимно.

За што ги користиме вашите податоци?

Било која од информациите што ги собираме од вас може да се користи на еден од следниве начини: Да испраќате периодични е-пошта или да креирате корисничка сметка на оваа веб-страница. Адресата за е-пошта што ја давате за обработка на нарачката може да се искористи за да ви испратиме информации и ажурирања што се однесуваат на вашата нарачка или барање, како додаток на повремени новости за компанијата, ажурирања, промоции, информации за поврзани производи или услуги, итн. би сакале да се одјавите од примање идни е-пораки, ние вклучуваме детални упатства за одјава на дното на секоја е-пошта.

Како ги заштитуваме вашите информации?

Ние спроведуваме различни безбедносни мерки за да ја одржиме безбедноста на вашите лични информации кога ги внесувате, поднесувате или пристапувате до вашите лични информации. Овие безбедносни мерки вклучуваат: директориуми и бази на податоци заштитени со лозинка за да ги заштитите вашите информации. Ние нудиме употреба на безбеден сервер. Сите доставени чувствителни / кредитни информации се пренесуваат преку технологијата Secure Socket Layer (SSL) и потоа се шифрираат во нашата база на податоци за давателите на портата за плаќање само за да бидат достапни од овластените со посебни права за пристап до таквите системи, и се бара да ги чуваат информациите доверливи. После трансакцијата, вашите приватни информации (кредитни картички, броеви за социјално осигурување, финансиски средства и сл.) Нема да бидат зачувани на нашите сервери.

Дали користиме колачиња?

Ние не користиме колачиња.

Дали ние ги откриваме сите информации на надворешни страни?

Ние не ги продаваме, тргуваме или на друг начин ги пренесуваме на надворешни страни вашите лични идентификувани информации. Ова не вклучува доверливи трети страни кои ни помагаат во работењето на нашата веб-страница, водење на нашиот бизнис или сервисирање на вас, сè додека тие страни се согласат да ги чуваат овие информации доверливи. Ние исто така може да ги објавиме вашите информации кога сметаме дека објавувањето е соодветно за да се усогласат со законот, да се спроведат нашите политики за веб-страници или да се заштитат нашите или другите права, имот или безбедност. Сепак, не-лични информации за посетителите можат да бидат дадени на други страни за маркетинг, рекламирање или други намени.

Согласност на законот за заштита на приватноста во Калифорнија преку интернет

Бидејќи ја цениме вашата приватност, ги презедовме потребните мерки на претпазливост за да бидеме во согласност со Законот за заштита на приватноста на Калифорнија преку Интернет. Затоа, ние нема да ги дистрибуираме вашите лични информации на странски страни без ваша согласност. Како дел од Законот за заштита на приватноста на Калифорнија преку Интернет, сите корисници на нашата страница можат да направат какви било промени во нивните информации во секое време со најавување во нивниот контролен панел и одење во делот „Уреди профил“ на нашата веб-страница.

Усогласеност со Законот за заштита на приватноста на децата преку Интернет

Ние сме во согласност со барањата на COPPA (Закон за заштита на приватноста на децата преку Интернет), ние не собираме никакви информации од некој на возраст под 13 години. Нашата веб-страница, производи и услуги се насочени кон луѓе кои имаат најмалку 13 години или постари.

Усогласеност на CAN-SPAM

Ги презедовме потребните чекори за да се осигураме дека сме усогласени со законот CAN-SPAM од 2003 година, никогаш не испраќајќи погрешни информации.

Правила и услови

Исто така, посетете го нашиот дел за Услови и правила за утврдување на употреба, одрекување и ограничувања на одговорноста што ја регулираат употребата на нашата веб-страница на http://AreaDonline.com

Ваша согласност

Со користење на нашата страница, вие се согласувате со нашата политика за приватност.

Промени во нашата политика за приватност

Ако решиме да ја промениме нашата политика за приватност, тие промени ќе ги објавиме на оваа страница и / или ќе го ажурираме датумот на модификација на Политиката за приватност подолу. Промените на политиките ќе се применуваат само на информациите собрани по датумот на промената. Политиката последен пат е изменета на 23 март 2016 година

Политика на приватност Залог на клиентите

Ние ветуваме кон вас, нашиот клиент, дека направивме посветен напор да ја усогласиме нашата политика за приватност со следниве важни закони и иницијативи за приватност:

  • Федерална трговска комисија
  • Закон за заштита на приватноста на Интернет FairCalifornia
  • Закон за заштита на приватноста на децата преку Интернет
  • Алијанса за приватност
  • Контролирање на акт за напад на несакана порнографија и маркетинг
  • Барања за приватност на чуварот на довербата

Поштенска адреса

Област Д Канцеларија за управување со катастрофи 
500 W. Bonita Ave.
сопствена 5 
San Dimas, CA 91773 
Канцеларија: 909-394-3399

[заштитена по е-пошта]

Кога можеме да помогнеме?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi et leo condimentum, mollis velit interdum, Congue quam.