Kebijakan Privasi

Informasi apa sing kita kumpulake?

Kita nglumpukake informasi saka sampeyan nalika ndhaptar ing situs, langganan buletin utawa isi formulir. Data apa wae sing dijaluk sing ora dibutuhake bakal ditemtokake kanthi sukarela utawa opsional. Nalika pesen utawa ndhaptar situs, yen cocog, sampeyan bisa uga dijaluk ngetik: jeneng, alamat e-mail utawa nomer telpon. Nanging, sampeyan bisa uga ngunjungi situs kanthi anonim.

Apa sampeyan nggunakake informasi kanggo?

Salah sawijining informasi sing dikumpulake saka sampeyan bisa digunakake ing salah sawijining cara ing ngisor iki: Kanggo ngirim email kanthi berkala utawa nggawe akun pangguna ing situs web iki. Alamat email sing diwenehake kanggo ngolah pesanan bisa digunakake kanggo ngirim informasi lan nganyari babagan pesenan utawa panjaluk, saliyane nampa warta perusahaan, nganyari, promosi, produk utawa informasi layanan sing gegandhengan, lsp. Cathetan: Yen kapan wae sampeyan pengin batal saka nampa email mbesuk, kita kalebu instruksi batal langganan ing ngisor saben email.

Kepiye cara njaga informasi sampeyan?

Kita ngetrapake macem-macem langkah keamanan kanggo njaga keamanan informasi pribadi nalika sampeyan ngetik, ngirim, utawa ngakses informasi pribadi sampeyan. Langkah-langkah keamanan kasebut kalebu: direktori lan basis data sing dilindhungi sandi kanggo njaga informasi sampeyan. Kita nawakake panggunaan server sing aman. Kabeh informasi sensitif / kredit sing disedhiyakake ditularake liwat teknologi Secure Socket Layer (SSL) lan banjur dienkripsi menyang basis data panyedhiya gateway Pembayaran supaya bisa diakses dening wong sing duwe hak akses khusus menyang sistem kasebut, lan dijaga supaya informasi tetep rahasia. Sawise transaksi, informasi pribadi sampeyan (kertu kredit, nomer jaminan sosial, finansial, lsp) ora bakal disimpen ing server.

Apa kita nggunakake cookie?

Kita ora nggunakake cookie.

Apa kita nyampekno informasi apa wae kanggo pihak luar?

Kita ora adol, dagang, utawa transfer informasi sing bisa dingerteni menyang pihak njaba. Iki ora kalebu pihak katelu sing dipercaya sing nulungi kita ngoperasikake situs web, nindakake bisnis, utawa ngladeni sampeyan, anggere pihak setuju supaya informasi iki dadi rahasia. Kita uga bisa nerbitake informasi sampeyan nalika yakin yen ngeculake cocog kanggo netepi undang-undang, ngetrapake kabijakan situs kita, utawa nglindhungi hak, properti, utawa keamanan wong liya utawa wong liya. Nanging, informasi pengunjung sing ora dingerteni bisa diwenehake menyang pihak liya kanggo pemasaran, pariwara, utawa panggunaan liyane.

Undhang-undhang Pangreksan Privacy Protection California Online

Amarga kita ngurmati privasi sampeyan, kita kudu ati-ati supaya bisa netepi Undhang-undhang Perlindhungan Privasi Online California. Mula, kita ora bakal nyebarke informasi pribadi sampeyan menyang pihak njaba tanpa idin. Minangka bagean saka Undhang-undhang Perlindhungan Privasi Online California, kabeh pangguna situs kasebut bisa uga nggawe pangowahan informasi kapan wae kanthi mlebu panel kontrol lan mbukak bagean 'Owahi Profil' ing situs web.

Undhang-undhang Perlindhungan Privasi Online Anak

Kita tundhuk marang sarat COPPA (Undhang-undhang Perlindhungan Privasi Online Anak), ora nglumpukake informasi saka sapa wae sing umur luwih saka 13 taun. Situs web, produk, lan layanan kita kabeh diarahake menyang wong sing umure paling ora 13 taun utawa luwih.

Compliance CAN-SPAM

Kita wis njupuk langkah-langkah sing dibutuhake kanggo mesthekake yen kita netepi Undhang-undhang CAN-SPAM taun 2003 kanthi ora nate ngirim informasi sing mblusukake.

Sarat lan Ketentuan

Mangga uga bukak bagean Syarat lan Ketentuan sing netepake panggunaan, penafian, lan watesan tanggung jawab sing ngatur panggunaan situs web ing http://AreaDonline.com

Panjenengan Pesenan

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo kebijakan privasi kita.

Owahan kanggo Kebijakan Privasi kita

Yen mutusake ngganti kabijakan privasi, kita bakal nulis pangowahan kasebut ing kaca iki, lan / utawa nganyari tanggal modifikasi Kebijakan Privasi ing ngisor iki. Pangowahan kabijakan mung ditrapake kanggo informasi sing dikoleksi sawise tanggal pangowahan. Kebijakan iki pungkasan diowahi tanggal 23 Maret 2016

Janji Pelanggan Kebijakan Privasi

Kita janji karo sampeyan, pelanggan, yen kita wis ngupayakake supaya kabijakan privasi bisa didhasarake karo undang-undang lan inisiatif privasi penting ing ngisor iki:

  • Komisi Perdagangan Federal
  • Undhang-undhang Perlindhungan Privasi Online FairCalifornia
  • Undhang-undhang Perlindhungan Privasi Online Anak
  • Aliansi Privasi
  • Ngontrol Serangan Tindakan pornografi lan Pemasaran sing Ora Ditampa
  • Syarat Privasi Guard Guard

Alamat surat

Area D Kantor Manajemen Bencana 
500 W. Bonita Ave.
Suite 5 
San Dimas, CA 91773 
Kantor: 909-394-3399

[email dilindhungi]

Nalika Kita Bisa Mbantu?

Yen sampeyan pengin nggunakake, iki kalebu adipiscing elit. Morbi et leo condimentum, mollis velit interdum, congue quam.