Babagan awake dhewe

Diana Manzano-Garcia

Ketemu Koordinator Area D

Diana Manzano-Garcia minangka Koordinator Area Manajemen Bencana kanggo Area D. Dheweke duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing manajemen darurat, perencanaan lan koordinasi, operasi, latihan lan pengembangan olahraga. Diana nyedhiyakake pendhidhikan ekstensif kanggo masarakat lan staf kutha babagan macem-macem bencana lan kesiapan pribadi ing omah lan kerja.

Bidang keahliane liyane kalebu nyusun lan njaga rencana operasi darurat, lan melu ngrancang mitigasi bebaya sing ngatasi bencana alam, gaweyan manungsa lan teknologi.

Diana makili 23 kutha lan agensi mitra minangka penghubung antarane pamrentah lokal lan kabupaten, negara bagian lan agensi federal. Dheweke melu acara kesiapan bencana komunitas lokal karo koordinator layanan darurat kota lokal, lan dheweke rawuh ing rapat sing cocog kanggo njaga kesepakatan gotong royong.

Ing minggu pisanan Perang Dunia II, program Pertahanan Sipil nasional diaktifake. Los Angeles County lan pejabat militer lokal kanthi cepet ngakoni manawa ukuran lan kompleksitas kabupaten kasebut mbutuhake struktur manajemen sing unik kanggo mengkoordinasi kanthi efektif kegiyatan sing gegandhengan karo perang ing kabupaten, kutha, sektor swasta lan agensi liyane sing ndhukung upaya perang. Wilayah Pertahanan Sipil dibentuk lan saben wilayah diawasi dening Koordinator Wilayah.

Sajrone WWII, Koordinator Wilayah tanggung jawab kanggo program wiwit saka Air Raid Wardens nganti Coast Watchers nganti Strategic Business Protection. Lan desas-desus mil jaring kamuflase kasebut nyata!

Nalika perang rampung, Koordinator Wilayah lan program Pertahanan Sipil transisi saka rencana serangan udara lan angkatan laut kanggo ngembangake strategi kanggo ancaman anyar: senjata nuklir.

Koordinator Wilayah miwiti kampanye intensif sing dirancang kanggo nglindhungi warga sipil saka efek saka serangan nuklir sadurunge. Iki kalebu ngembangake papan perlindungan, persediaan banyu, panganan lan pasokan medis lan latihan api lokal lan penegak ukum kanggo prosedur respons radiasi.

Sajrone wektu kasebut, Area Pertahanan Sipil ing Los Angeles dadi organisasi pamrentah kanthi adopsi Perjanjian Kekuwatan Bersama ing antarane kutha-kutha lan Dewan Pengawas Wilayah Los Angeles.

Nalika jaman Perang Dingin wiwit surut, ana bebaya anyar sing bakal teka, yaiku bencana alam. Pungkasane ngakoni manawa luwih akeh nyawa lan properti sing ilang amarga bencana alam tinimbang perang lan perlu ana pangowahan kanggo ngatasi dhaptar ancaman sing dawa.

Owah-owahan jaman saiki, Pertahanan Sipil malih dadi Manajemen Bencana kanthi negesake rencana, latihan, olahraga lan pendhidhikan umum kanggo gempa bumi, kebakaran, banjir, kedadeyan cuaca parah, lan epidemi, mung sawetara kahanan darurat.

Saiki ana wolung (8) Area Manajemen Bencana, saben duwe koordinator (DMAC), kanggo nggarap kutha lan agensi mitra kanggo nulungi kegiatan manajemen darurat lan tumindak dadi penghubung antara pamrentah daerah lan kabupaten, negara bagian lan federal.

Anggota Dewan Eksekutif Area D

Mike Bertelsen

Kursi
Kutha Azusa
Hubungi Mike Bertelsen

Michael E. Lang

anggota
Kutha Arcadia
Hubungi Michael E. Lang

Robert M. Pengarep

anggota
Kutha Walnut
Hubungi Robert M. Wishner

Jim Rudroff

anggota
Kutha Covina Kulon
Hubungi Jim Rudroff

Rene Guerrero

anggota
Kutha Pomona
Hubungi Rene Guerrero

Translate »