Ochrana osobních údajů

Jaké informace shromažďujeme?

Shromažďujeme informace od vás, když se zaregistrujete na našem webu, přihlásíte se k odběru našeho zpravodaje nebo vyplníte formulář. Veškeré údaje, které požadujeme a které nejsou vyžadovány, budou uvedeny jako dobrovolné nebo nepovinné. Při objednávání nebo registraci na našem webu můžete být případně požádáni o zadání svého: jména, e-mailové adresy nebo telefonního čísla. Můžete však naši stránku navštívit anonymně.

Co používáme vaše informace?

Jakékoli z informací, které od vás shromažďujeme, lze použít jedním z následujících způsobů: Odesílání pravidelných e-mailů nebo vytvoření uživatelského účtu na tomto webu. E-mailová adresa, kterou zadáte pro zpracování objednávky, může být použita k zasílání informací a aktualizací týkajících se vaší objednávky nebo požadavku, kromě přijímání příležitostných zpráv, aktualizací, propagačních akcí, souvisejících informací o produktech nebo službách atd. Poznámka: Pokud kdykoli chcete-li se odhlásit z odběru budoucích e-mailů, v dolní části každého e-mailu uvádíme podrobné pokyny k odhlášení.

Jak chráníme Vaše osobní údaje?

Implementujeme řadu bezpečnostních opatření, abychom udrželi bezpečnost vašich osobních údajů při zadávání, odesílání nebo přístupu k vašim osobním údajům. Mezi tato bezpečnostní opatření patří: adresáře a databáze chráněné heslem pro ochranu vašich informací. Nabízíme použití zabezpečeného serveru. Všechny dodané citlivé / kreditní informace se přenášejí pomocí technologie Secure Socket Layer (SSL) a poté se zašifrují do naší databáze poskytovatelů platebních bran, aby k nim měli přístup pouze oprávnění uživatelé se zvláštními přístupovými právy k těmto systémům a jsou povinni zachovávat důvěrnost informací. Po transakci nebudou vaše soukromé informace (kreditní karty, čísla sociálního zabezpečení, finance atd.) Uloženy na našich serverech.

Užíváme cookies?

Nepoužíváme cookies.

Líbí se nám sdělit jakékoli informace k jiným stranám?

Vaše osobní identifikační údaje neprodáváme, neobchodujeme s nimi ani je jinak nepředáváme externím stranám. To nezahrnuje důvěryhodné třetí strany, které nám pomáhají s provozováním našich webových stránek, řízením našeho podnikání nebo servisem pro vás, pokud tyto strany souhlasí se zachováním důvěrnosti těchto informací. Můžeme také uvolnit vaše informace, pokud se domníváme, že je vydání vhodné k dodržení zákonů, prosazování zásad našich stránek nebo k ochraně práv, majetku nebo bezpečnosti našich nebo jiných. Informace o návštěvnících, které nelze osobně identifikovat, však mohou být poskytnuty dalším stranám za účelem marketingu, reklamy nebo k jiným účelům.

California Online Privacy Protection Act shodě

Protože si ceníme vašeho soukromí, přijali jsme nezbytná opatření, abychom byli v souladu s kalifornským zákonem o ochraně soukromí online. Bez vašeho souhlasu proto nebudeme distribuovat vaše osobní údaje externím stranám. V souladu s kalifornským zákonem o ochraně soukromí online mohou všichni uživatelé našeho webu kdykoli provést změny ve svých informacích tak, že se přihlásí do svého ovládacího panelu a přejdou do sekce „Upravit profil“ na našem webu.

Soulad se zákonem o ochraně soukromí dětí online

Jsme v souladu s požadavky zákona COPPA (zákon o ochraně soukromí dětí online), neshromažďujeme žádné informace od osob mladších 13 let. Naše webové stránky, produkty a služby jsou směrovány na lidi, kterým je alespoň 13 let.

CAN-SPAM Compliance

Přijali jsme nezbytná opatření, abychom zajistili soulad se zákonem CAN-SPAM z roku 2003 tím, že nikdy nebudeme rozesílat zavádějící informace.

Obchodní podmínky

Také prosím navštivte naše Smluvní podmínky oddíl stanovení harmonogramu pro použití, prohlášení o vyloučení odpovědnosti a omezení odpovědnosti se řídí užívání našich webových stránkách na adrese http://AreaDonline.com

Váš souhlas

Používáním našich stránek souhlasíte s našimi zásadami ochrany soukromí.

Změny Zásad ochrany soukromí

Pokud se rozhodneme změnit naše zásady ochrany osobních údajů, zveřejníme tyto změny na této stránce a / nebo aktualizujeme níže uvedené datum úpravy zásad ochrany osobních údajů. Změny zásad se budou vztahovat pouze na informace shromážděné po datu změny. Tato zásada byla naposledy změněna 23. března 2016

Zásady ochrany osobních údajů slib zákazníka

Slibujeme vám, náš zákazník, že jsme vyvinuli zvláštní úsilí, abychom naši politiku ochrany osobních údajů uvedli do souladu s následujícími důležitými zákony a iniciativami v oblasti ochrany osobních údajů:

  • Federální obchodní komise
  • FairCalifornia Online zákon o ochraně soukromí
  • Zákon o ochraně osobních údajů pro děti
  • Aliance na ochranu soukromí
  • Řízení útoku na zákon o nevyžádané pornografii a marketingu
  • Trust Guard Požadavky na soukromí

Emailová adresa

Úřad pro správu katastrof v oblasti D. 
500 W. Bonita Ave.
Apartmá 5 
San Dimas, CA 91773 
Kancelář: 909-394-3399

[chráněno e-mailem]

Kdy můžeme pomoci?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elite. Morbi et leo condimentum, mollis velit interdum, congue quam.